Gerealiseerde projecten

van diverse afmetingen en budgetten


Badkamer in Hilversum, huis uit 1927.

Afmetingen: 265 x 215 cm, 6 m2 

Opdracht: ligbad met douche, separate inloopdouche zonder deur of gordijn maar wel "afgesloten", wanden tegelen tot 180 cm, nis voor wasbak met planken eronder, nis voor wasmachine, raampje, handdoekradiator, electrische ventilatie.

Stijl: strak, modern, eenvoudig, functioneel, donkere tegel met kleurnuances

Rebel's touch: De onconventionele indeling: de wastafel is centraal geplaatst en alle overige functionaliteiten zijn daar omheen "gedrapeerd".

 

Om de ruimte een warme uitstraling te geven is er gekozen voor een donkere tegel (grijs) met hardhout accenten bij het ligbad, de douche en de wastafel.

Om de ruimte groter (breder) te laten lijken is er getegeld tot een hoogte van 180 cm in plaats van tot het plafond, wat een optisch effect geeft. Ook de tussenwandjes zijn 180 cm hoog om het ruimtelijke gevoel te behouden. Daarboven is gestuct.

Wederom is aan praktische zaken gedacht: de onderste plank bij de wastafel is op 7 cm hoogte van de vloer geplaatst, zodat er nog een stofzuiger onder kan komen en de weegschaal keurig weggeborgen is. De nis waar de wasmachine staat is afgesloten met een hoogglans deur in de kleur van de tegels. Boven de wasmachine zijn planken gemaakt voor extra bergruimte.

Verlichting d.m.v. 4 inbouwspots in het plafond.

 

Budget: € 5500,- voor materiaal en installatie (diensten True Rebel en aannemer)

Werkzaamheden klant: verwijderen en afvoeren oud sanitair, wand- en vloertegels.

Werkzaamheden True Rebel: afstemming klant, stylingplan inclusief ontwerp, shoppinglist, afstemming aannemer, begeleiden uitvoering.

Werkzaamheden aannemer: nieuwe leidingen en afvoeren installeren, electra aanleggen, sanitair en kranen plaatsen, tussenwandjes opbouwen, raampje uitzagen en installeren, vloer storten, stuken, tegelen, planken op maat maken en plaatsen, radiator plaatsen.

Duur voorbereiding: 3 maanden

Duur realisatie: 2,5 week


Badkamer in Utrecht, huis uit 1987.

Afmetingen: 160 x 195 cm, 3 m2 

Opdracht: royale inloop-regendouche zonder deur of gordijn maar wel "afgesloten", wanden tegelen tot plafond, zwevend toilet met inbouwreservoir, wasbak met zwevende wastafel, handdoekradiator, centrale ventilatie.

Stijl: strak, modern, functioneel, licht, eenvoudige witte tegel met horizontale listello op 180 cm

Rebel's touch: In een kleine badkamer toch een luxe hotel-sfeer creëren en het "groot" laten voelen.

 

Om de ruimte zo fris mogelijk te houden is het geheel in wit uitgevoerd. Door de donkere vloer, rieten accessoires en een plantje voelt de ruimte toch niet kil en klinisch.

Om de ruimte groter (breder) te laten lijken is het tussenwandje bij de inloopdouche maar 180 cm hoog en is er horizontaal een donkere listello aangebracht op 180 cm hoogte, wat een optisch effect geeft. De lijnen van de listello lopen parallel aan de bovenkant van het tussenwandje, de plank boven het toilet en de bovenkant van de spiegel.

Wederom is aan praktische zaken is gedacht: door een wandje te plaatsen is er geen deur of gordijn nodig om de douche af te sluiten. Op het tussenwandje kunnen eventueel verzorgingsproducten worden geplaatst, de plank boven het toilet biedt extra bergruimte en het wastafelmeubel heeft 2 royale lades.

Verlichting d.m.v. een centrale plafonnière.

 

Budget: € 3000,- voor materiaal en installatie (diensten True Rebel en aannemer)

Werkzaamheden klant: verwijderen en afvoeren oud sanitair en wandtegels

Werkzaamheden True Rebel: afstemming klant, stylingplan inclusief ontwerp, shoppinglist, afstemming aannemer, begeleiden uitvoering.

Werkzaamheden aannemer: verwijderen vloertegels, nieuwe leidingen en afvoeren installeren, electra aanleggen, sanitair en kranen plaatsen, tussenwandje opbouwen, vloer storten, stuken, tegelen, plank plaatsen, radiator plaatsen, spiegel plaatsen.

Duur voorbereiding: 2 maanden

Duur realisatie: 2 weken


Badkamer in Utrecht, huis uit 1928.

Afmetingen: 250 x 80 cm, 2 m2

Opdracht: ligbad met douche, wanden tegelen tot 190 cm, nis voor wasbak met planken eronder, max. 25 cm diep.

Stijl: strak, modern, eenvoudig, functioneel, donkere tegel met reliëf

Rebel's touch: een ligbad in zo'n kleine ruimte

 

Om de ruimte een warme, "knusse" uitstraling te geven is er gekozen voor een donkere tegel (zwart) met hardhout accenten bij het ligbad en de wastafel.

Om de ruimte groter (breder) te laten lijken is er getegeld tot een hoogte van 190 cm in plaats van tot het plafond, wat een optisch effect geeft. Daarboven is gestuct.

Ook aan praktische zaken is gedacht: de onderste plank bij de wastafel is op 7 cm hoogte van de vloer geplaatst, zodat er nog een stofzuiger onder kan komen en de weegschaal keurig weggeborgen is.

Verlichting d.m.v. een eenvoudige plafonnière centraal op het plafond geplaatst.

 

Budget: € 2750,- voor materiaal en installatie (diensten True Rebel en aannemer)

Werkzaamheden True Rebel: afstemming klant, stylingplan inclusief ontwerp, shoppinglist, afstemming aannemer, begeleiden uitvoering.

Werkzaamheden aannemer: verwijderen en afvoeren oud sanitair, verwijderen en afvoeren wand en vloertegels, nieuwe leidingen en afvoeren installeren, sanitair en kranen plaatsen, tussenwandje opbouwen, vloer storten, stuken, tegelen, planken op maat maken en plaatsen.

Duur voorbereiding: 2 maanden

Duur realisatie: 2 weken


 

 

Contact: info@truerebel.nl