Voorbeelden nieuwbouw

 

Op deze pagina vind je beschrijvingen van diverse huizen die vanuit inspiratie ontworpen zijn, zonder concrete opdracht. De ontwerpen zijn dan ook in diverse stadia: van volledig uitgewerkt tot eerste schetsen. Om het toch visueel wat aantrekkelijker te maken, zijn foto's geplaatst met een knipoog naar het ontwerp.

 

Ik probeer mijn ontwerpen zo breed mogelijk in te steken. Ze variëren dan ook van villa's tot bungalows, van groot tot klein en zowel vrijstaand als geschakeld. De juiste flow gecombineerd met een praktische en logische benadering maakt de indeling van de huizen optimaal. Oog voor detail maakt het geheel af.

 

Scroll omlaag voor details per project of gebruik onderstaande "knoppen" om direct naar een bepaald project te gaan.

 

Aan deze pagina wordt nog gewerkt, het kan zijn dat data ontbreekt. Excuses hiervoor.

 Holiday Getaway 56 m2

 

De HOLIDAY GETAWAY is een vrijstaande woning van 2 verdiepingen met een royaal terras van 14m2.

 • 3 slaapkamers
 • 1 badkamer
 • 1 toilet

 

€ 0,00

Bij het ontwerp van de Holiday Getaway ligt de focus op functie, comfort en gebruik. Bij de afwerking en de keuze voor apparaten (en meubilair indien gewenst) staat kwaliteit voorop.

 

De woning heeft 2 verdiepingen. Uit praktisch oogpunt is gekozen voor een omgekeerde indeling waarbij de slaapkamers op de begane grond liggen en de woonvertrekken op de eerste verdieping; warmte stijgt immers op waardoor de slaapkamers bij warm weer aangenaam van temperatuur blijven en de woonruimten bij koud weer profiteren van de opstijgende warmte, wat scheelt in stookkosten.


De woonverdieping heeft een gewelfd plafond met een zichtbare dakconstructie.

Op de begane grond bevinden zich de entree, de slaapkamers met garderobes, de badkamer met toilet de wasruimte en de trap naar de verdieping. Details:

 • Slaapkamer 1 biedt ruimte aan een queen-size bed en beschikt over kledingkasten over de volle breedte en van vloer tot plafond. Om ruimte te besparen is gekozen voor een plank boven het hoofdeinde van het bed, waardoor nachtkastjes overbodig zijn.
 • Slaapkamer 2 biedt ruimte aan een single bed OF een stapelbed en beschikt over een kledingkast van 135 cm breed van vloer tot plafond. Om ruimte te besparen is gekozen voor een plank boven het hoofdeinde van het bed, waardoor een nachtkastje overbodig is.
 • Slaapkamer 3 biedt ruimte aan een single bed OF een stapelbed en beschikt over een kledingkast van 135 cm breed van vloer tot plafond. Om ruimte te besparen is gekozen voor een plank boven het hoofdeinde van het bed, waardoor een nachtkastje overbodig is.
 • De badkamer beschikt over een royale inloop-regendouche, een ruime wastafel en een toilet, gescheiden door tussenwandjes met bij de wastafel en douche inbouwvakken.
 • Op het eind van de gang bevindt zich een inbouwkast met ruimte voor een wasmachine en droger.

Op de verdieping bevinden zich de open keuken, eetgedeelte, zitgedeelte en terras. Details:

 • volwaardige, royale, open keuken met 4-pits inductiekookplaat, heteluchtoven, vaatwasser, magnetron en "koffiehoek" met plankje tussen de koel/vriescombinatie en een hoge kast in.
 • royale binnenruimte met openslaande deuren naar het terras die zorgen voor veel lichtinval en het briesje naar binnen halen. De inrichting van de binnenruimte en het terras is verwisselbaar dus de royale eettafel en de comfortabele loungebank kunnen beiden zowel binnen als buiten geplaatst worden.
 • De TV is met een draaiarm aan de wand bevestigd bij de openslaande deuren, waardoor je ook vanaf het terras TV kan kijken.
 • Terras over de volle breedte met ruimte voor barbecue. Indien gewenst kan het terras worden meegenomen in de dakconstructie, waardoor deze overdekt is.

Een eventuele tuin is toegankelijk vanaf de begane grond. Er kan eenvoudig ook een trap vanaf het terras gerealiseerd worden.

Totale oppervlakte Holiday Getaway 70 m2 (incl. terras)

Grondoppervlak 500 x 700 cm

 

Onderstaand schetsen van het floorplan van zowel de begane grond als de verdieping.

 

Styling optie: extra's

 • in de 1e slaapkamer een queen-size bed (160 x 200 cm) en een kastenwand van 2,8 meter
 • in de 2e en 3e slaapkamer éénpersoons bedden OF stapelbedden en een kastenwand van 1,35 meter
 • in de woonkamer een hardhouten eettafel (geschikt voor 4-8 personen) met 6 stoelen en een hocker / bankje met bergruimte en een TV met muursteun.
 • op het terras een comfortabele hoekbank, salon/-bijzettafeltjes met bergruimte en een barbecue.

 

Turn-key optie: extra's

 • de keuken is uitgerust met luxe koffieapparaat, waterkoker en alle benodigde glaswerk, serviesgoed, bestek, keukengerei, messenset, ovenschalen, snijplanken, vershoudbakjes, stoffer en blik, een pedaalemmer, handdoeken en theedoeken.
 • de toilet is uitgerust met gastendoekjes, toiletrol houder, toiletborstel en pedaalemmer.
 • de badkamer is uitgerust met badhanddoeken, gastendoekjes en pedaalemmer.
 • de slaapkamers zijn uitgerust met dubbele sets beddengoed

 


Urban Bungalow / Urban Appartement 77 m2

 

De URBAN BUNGALOW / URBAN APPARTEMENT  is een woning van 1 verdieping die in 2 uitvoeringen mogelijk is: als (geschakelde) bungalow of als appartement. De Urban heeft een royaal terras van 34 m2!

 • 2 slaapkamers
 • 1 badkamer
 • 1 toilet

 

€ 0,00

Bij het ontwerp van de Urban ligt de focus op functionaliteit, comfort en buitenleven. Bij de afwerking en de keuze voor apparaten (en meubilair indien gewenst) staat kwaliteit voorop.

 

De Urban heeft 1 verdieping met aan de achterzijde een terras over de volle breedte, dat eigenlijk bestaat uit 2 terrassen die met elkaar verbonden zijn. Zowel de woon- als de slaapkamers liggen aan de kant van het terras en beschikken alle over dubbele openslaande deuren. Door de slimme indeling heeft de kleine badkamer zeer ruime faciliteiten en is bereikbaar vanuit beide slaapkamers. Vanuit het buitenleven-concept is gekozen voor een wat compactere woonkamer. De slaapkamers zijn daarentegen zeer ruim opgezet en de master heeft een inloopkast. Het plaatsen van een royaal kookeiland in de keuken in plaats van een eettafel is een bewuste keuze geweest.

 

De Urban speelt volledig in op de manier waarop de generaties van nu hun thuis, gezinsleven en sociale leven inrichten: losser, informeel, comfort en slaapkamers en een badkamer die meer bieden dan alleen functie.


Bij de appartement-variant heeft het penthouse als extra feature een gewelfd plafond met een zichtbare dakconstructie voor net even dat architectonische tintje en ruimtelijk gevoel.

 

Indeling:

 • Indien de appartement-variant: aan de voorzijde van het complex biedt een galerij toegang tot de woning. De galerij is met eenzelfde hekwerk afgeschermd als de terrassen aan de achterzijde.
 • Entree / hal met toilet.
 • Ruime 1e slaapkamer met dubbele openslaande deuren naar het lounge-deel van het terras, een inloopkast met links over de volle breedte en van vloer tot plafond de garderobe en rechts een schoenen- en accessoirewand met dezelfde afmetingen. Om ruimte te besparen en een king-size bed te kunnen plaatsen is er gekozen voor een ingebouwd hoofdbord met horizontaal open vak, incl. verlichting.
 • Ensuite badkamer (vanuit beide slaapkamers toegankelijk) met dubbele wastafel en inloop-regendouche van 100 x 125 cm.
 • Ruime 2e slaapkamer die plek biedt aan 2 single bedden of een king-size bed. Er is voldoende ruimte om 250 cm breedte te besteden aan kledingkasten, uiteraard vloer tot plafond. Ook deze kamer heeft dubbele openslaande deuren naar het terras.
 • Woonkamer met slim ingerichte, open keuken waar ook de wasmachine z'n plek heeft. Er is gekozen voor een wandplank i.p.v. bovenkasten, dat voelt niet alleen ruimtelijker maar laat ook het raam optimaal uitkomen. Het keukeneiland biedt plaats aan 5 barkrukken en is een sociale hotspot. De dubbele openslaande deuren leiden naar het eetgedeelte van het terras. Hier is plek voor een grote eettafel en een bescheiden buitenkeuken met barbecue.
 • Beide terrassen zijn 475 x 300 cm met een verbinding van 450 x 125 cm. De terrassen zijn afgeschermd met een eigentijds maar "charmant" hekwerk. 
 • De woning op de begane grond beschikt ook over een stukje tuin, bereikbaar vanaf het terras.

Totale oppervlakte Urban 111 m2 incl. terras

Grondoppervlak is 1000 x 1400 cm (incl. tuin)

 

Onderstaand de eerste schetsen van floorplan, dwarsdoorsnede en voor- en achteraanzichten.

 


Compacte villa 78 m2

 

De COMPACTE VILLA is een vrijstaande woning van 2 verdiepingen met een royaal terras van 10m2.

 • 2 slaapkamers
 • 1 badkamer
 • 1 toilet

 

€ 0,00

Bij het ontwerp van deze Compacte Villa ligt de focus op functionaliteit en comfort. Bij de afwerking en de keuze voor apparaten (en meubilair indien gewenst) staat kwaliteit voorop.

 

De villa's hebben 2 verdiepingen. Uit praktisch oogpunt is gekozen voor een omgekeerde indeling waarbij de slaapkamers op de begane grond liggen en de woonvertrekken op de verdieping; warmte stijgt immers op waardoor de slaapkamers bij warm weer aangenaam van temperatuur blijven en de woonruimten bij koud weer profiteren van de opstijgende warmte, wat scheelt in stookkosten.


De verdieping  heeft een gewelfd plafond met een zichtbare dakconstructie.

 

Op de begane grond bevinden zich de entree en toilet, beide slaapkamers met garderobes en de (gedeelde) ensuite badkamer, toegankelijk vanuit beide slaapkamers. Details:

 • Entree / hal met toilet en toegang tot de tuin.
 • 1e slaapkamer met een kastenwand over de volle breedte en 2 inbouwkasten waarvan 1 onder de trap. Om ruimte te besparen en een king-size bed te kunnen plaatsen is er gekozen voor een ingebouwd hoofdbord met horizontaal open vak, incl. verlichting.
 • Ensuite badkamer (vanuit beide slaapkamers toegankelijk) met dubbele wastafel en inloop-regendouche.
 • 2e slaapkamer met een kastenwand over de volle breedte en een inbouwkast.

 

Op de verdieping bevinden zich de open keuken, woonkamer en terras. Details:

 • toegankelijk via de trap vanuit de entree / hal
 • volwaardige, royale, open keuken in U-opstelling met openslaande deuren naar het terras, ontbijtbar, 4-pits inductiekookplaat, diverse inbouw apparatuur (koel-vriescombinatie, heteluchtoven, vaatwasser, wasmachine).
 • de ruimtelijke woonkamer heeft openslaande deuren naar het terras die zorgen voor veel lichtinval en een briesje naar binnen halen.
 • Het terras heeft een goed formaat en kan, indien gewenst, ook meegenomen in de dakconstructie waardoor hij overdekt wordt.

 

Totale oppervlakte Compacte Villa 88 m2 incl. terras

Grondoppervlak is 550 x 800 cm

 

Onderstaand de eerste floorplan-schetsen van de begane grond en verdieping.

 

Styling optie: extra's

 • in de 1e slaapkamer een king-size bed (180 x 200 cm) en een kastenwand van 3 meter
 • in de 2e slaapkamer 2 éénpersoons bedden met nachtkastjes en een kastenwand van 3 meter
 • in de keuken bij de ontbijtbar 4 barkrukken
 • in de woonkamer een comfortabele hoekbank, een kast voor extra bergruimte en een TV met muursteun.
 • op het terras een barbecue en een hardhouten eettafel (geschikt voor 4-8 personen) met 6 stoelen

 

Turn-key optie: extra's

 • de keuken is uitgerust met luxe koffieapparaat, waterkoker en alle benodigde glaswerk, serviesgoed, bestek, keukengerei, messenset, ovenschalen, snijplanken, vershoudbakjes, stoffer en blik, een pedaalemmer, handdoeken en theedoeken.
 • de toilet is uitgerust met gastendoekjes, toiletrol houder, toiletborstel en pedaalemmer.
 • de badkamer is uitgerust met badhanddoeken, gastendoekjes en pedaalemmer.
 • beide slaapkamers zijn uitgerust met een dubbele set beddengoed

 


Luxe villa, 150 m2

 

De LUXE VILLA (ca. 150 m2) is een vrijstaande woning van 2 verdiepingen met een royale L-vormige veranda en een grote tuin (evt. met zwembad). De Luxe Villa is geschikt voor 4-6 personen en biedt de optie om te werken vanuit huis.

 • 2 slaapkamers
 • 2 badkamers
 • 4 toiletten
 • kantoor
 • buitenkeuken
 • inpandige garage

€ 0,00

Bij het ontwerp van de Luxe Villa ligt de focus op ruimte, comfort en gebruik. Bij de afwerking en de keuze voor apparaten (en meubilair indien gewenst) staat kwaliteit voorop.

 

De villa heeft 2 verdiepingen. Uit praktisch oogpunt is gekozen voor een omgekeerde indeling waarbij de slaapkamers op de begane grond liggen en de woonvertrekken op de eerste verdieping; warmte stijgt immers op waardoor de slaapkamers bij warm weer aangenaam van temperatuur blijven en de woonruimten bij koud weer profiteren van de opstijgende warmte, wat scheelt in stookkosten.


De woonverdieping heeft een gewelfd plafond met een zichtbare dakconstructie.

Op de begane grond bevinden zich de beide slaapkamers met garderobes en ensuite badkamers, de wasruimte en de garage. Details:

 • Ruime master slaapkamer met openslaande deuren naar de tuin en ruimte voor een inloopkast
 • Luxe ensuite badkamer met vrijstaand ligbad met uitzicht op de tuin, dubbele wastafel, dubbele inloop-regendouche en toilet.
 • Ruime 2e slaapkamer met ensuite badkamer met dubbele wastafel en inloop-regendouche. 
 • Wasruimte voor wasmachine en droger.
 • 2e Toilet.
 • Garage, toegankelijk zowel van buitenaf als vanuit de villa.

Op de verdieping bevinden zich de open keuken, woonkamer, 2 toiletten, kantoor en veranda. Details:

 • entree van de woning via de veranda of binnendoor via de garage
 • volwaardige, royale, open keuken met 5-pits inductiekookplaat op ruim kookeiland, Amerikaanse koel/vriescombinatie en diverse inbouw apparatuur (magnetron, heteluchtoven, vaatwasser).
 • royale woonkamer met openslaande deuren naar de veranda die zorgen voor veel lichtinval en het briesje naar binnen halen.
 • een goede kantoorruimte. Het binnenraam zorgt voor daglicht-inval.
 • een "trappenhuis" met dubbele plafondhoogte (volle 2 verdiepingen).
 • 2 toiletten, waarvan 1 toegankelijk is vanaf de veranda.
 • royale, overdekte veranda in L-vorm.

De tuin is toegankelijk via de veranda of vanaf de begane grond.

Totale oppervlakte Luxe Villa 231 m2 (incl. garage en veranda)

Grondoppervlak 1750 x 2500 cm

 

Onderstaand diverse schetsen van zowel floorplan, aanzicht als specifieke ruimtes, incl. 3-D schetsen en een oudere versie van de benedenverdieping met andere indeling van de master bedroom / walk-in / ensuite.

 

Styling optie: extra's

 • in de master slaapkamer bevindt zich een king-size bed (180 x 200 cm) en een grote inloopkast
 • in de 2e slaapkamer bevinden zich 2 éénpersoons bedden OF 2 stapelbedden en een garderobekast
 • in de wasruimte bevinden zich een wasmachine en droger.
 • in de woonkamer is gekozen voor een royale opzet met 2 comfortabele 3-zitsbanken, 2 kasten en extra zitruimte in de vorm van een hocker. Bij de indeling is gekozen voor symmetrie om zo rust in het geheel te brengen.
 • in het kantoor bevinden zich een bureau met bureaustoel en 3 kasten.
 • op de veranda bevinden zich een buitenkeuken met barbecue, een eettafel geschikt voor 8-10 personen en een royale loungebank.

 

Turn-key optie: extra's

 • de keuken is uitgerust met luxe koffieapparaat, waterkoker en alle benodigde glaswerk, serviesgoed, bestek, keukengerei, messenset, ovenschalen, snijplanken, vershoudbakjes, stoffer en blik, een pedaalemmer, handdoeken en theedoeken.
 • de toiletten zijn uitgerust met gastendoekjes, toiletrol houders, toiletborstels en pedaalemmers.
 • de badkamers zijns uitgerust met badhanddoeken, gastendoekjes en pedaalemmers.
 • de slaapkamers zijn uitgerust met een dubbele set beddengoed

 


Tower villa, 179 m2

 

De TOWER VILLA (ca. 179 m2 incl. garage) is een royale villa van 2 verdiepingen met een vierkante voetafdruk waar de trap de spil is waar alles zich omheen ontvouwt. De Tower Villa is geschikt voor 6-8 personen, heeft een royale U-vormige veranda en een tuin aan de achterzijde.

 • 3 slaapkamers
 • 2 badkamers
 • 3 toiletten
 • inpandige garage

 

€ 0,00

Bij het ontwerp van de Tower Villa ligt de focus op ruimte, comfort en gebruik. Bij de afwerking en de keuze voor apparaten (en meubilair indien gewenst) staat kwaliteit voorop.

 

De villa heeft 2 verdiepingen. Uit praktisch oogpunt is gekozen voor een omgekeerde indeling waarbij de slaapkamers op de begane grond liggen en de woonvertrekken op de verdieping; warmte stijgt immers op waardoor de slaapkamers bij warm weer aangenaam van temperatuur blijven en de woonruimten bij koud weer profiteren van de opstijgende warmte, wat scheelt in stookkosten.


De verdieping heeft een gewelfd plafond met een zichtbare dakconstructie.

Op de begane grond bevinden zich de 3 slaapkamers met garderobes, badkamers, de wasruimte en de garage. Details:

 • Entree van de woning.
 • Ruime master slaapkamer met openslaande deuren naar de tuin en ruimte voor een inloopkast van 4 meter. Om ruimte te besparen en een king-size bed te kunnen plaatsen is er gekozen voor een ingebouwd hoofdbord met horizontaal open vak, incl. verlichting.
 • Luxe ensuite badkamer met dubbele wastafel, dubbele inloop-regendouche en toilet.
 • Ruime tweede 2-persoons slaapkamer met plaats voor 3 meter kastruimte. 
 • Ruime derde 2-persoons slaapkamer met plaats voor 3 meter kastruimte.
 • Ruime badkamer met dubbele wastafel, inloop-regendouche en aparte toilet.
 • Wasruimte voor wasmachine en droger.
 • Garage, toegankelijk zowel van buitenaf als vanuit de villa.
 • Centraal een open trappenhuis met verticale, houten lamellen over de volle hoogte (2 verdiepingen) als afscheiding

Op de verdieping bevinden zich de open keuken, woonkamer, toilet en veranda met berging. Details:

 • Volwaardige, royale, open keuken met 5-pits inductiekookplaat op ruim kookeiland, diverse inbouw apparatuur (koelkast, vriezer, magnetron, heteluchtoven, vaatwasser) en openslaande deuren naar de veranda.
 • Royale woonkamer met openslaande deuren naar de veranda.
 • Toilet.
 • Royale, overdekte veranda in U-vorm met berging en trap naar de tuin.

Totale oppervlakte Tower Villa 220 m2 incl. garage en veranda.

Grondoppervlak 1050 x 1050 cm

 

Onderstaand de eerste floorplan schetsen van de begane grond en verdieping.

 

Styling optie: extra's

 • In de master slaapkamer bevindt zich een king-size bed (180 x 200 cm), een ruime ladenkast en een fauteuil
 • De inloopkast biedt kastruimte van 4 meter.
 • In de tweede slaapkamer bevindt zich een queen-size bed (160 x 200 cm), 2 ruime ladenkasten en een garderobekast van 3 meter.
 • In de derde slaapkamer bevinden zich twee 1-persoonsbedden (90 x 200 cm) OF twee stapelbedden, een ruime ladenkast en een garderobekast van 3 meter.
 • In de wasruimte bevinden zich een wasmachine en droger.
 • In de woonkamer is gekozen voor een royale opzet met twee comfortabele 3-zitsbanken, een fauteuil, een kast en een TV. Bij de indeling is gekozen voor symmetrie om zo rust in het geheel te brengen.
 • Het kookeiland is voorzien van 6 barkrukken.
 • Op de veranda bevinden zich aan de keuken-zijde een compacte buitenkeuken met barbecue en een eettafel geschikt voor 8-10 personen. Aan de woonkamer-zijde staat een loungebank in hoekopstelling.

 

Turn-key optie: extra's

 • de keuken is uitgerust met luxe koffieapparaat, waterkoker en alle benodigde glaswerk, serviesgoed, bestek, keukengerei, messenset, ovenschalen, snijplanken, vershoudbakjes, stoffer en blik, een pedaalemmer, handdoeken en theedoeken.
 • de toiletten zijn uitgerust met gastendoekjes, toiletrol houders, toiletborstels en pedaalemmers.
 • de badkamers zijns uitgerust met badhanddoeken, gastendoekjes en pedaalemmers.
 • de slaapkamers zijn uitgerust met een dubbele set beddengoed.

 


De FINCA (ca. 194 m2) is een zeer royale bungalow waar alle slaap- en leefruimten gericht zijn op de binnenplaats  van 100 m2 (evt. met zwembad). De Finca is geschikt voor 6 personen en biedt de optie om te werken vanuit huis.

 • 3 slaapkamers
 • 3 badkamers
 • 4 toiletten
 • kantoor
 • werkkamer
 • buitenkeuken

 

Bij het ontwerp van de Finca ligt de focus op ruimte, comfort, gebruik en privacy. Bij de afwerking en de keuze voor apparaten (en meubilair indien gewenst) staat kwaliteit voorop.

 

De Finca heeft een royale binnenplaats (evt. met zwembad) met buitenkeuken en diverse zitjes. Om de privacy te waarborgen zijn alle leefruimten op de binnenplaats gericht en liggen de master slaapkamer en de 2 andere slaapkamers in tegenover liggende "vleugels".


De Finca heeft een gewelfd plafond met een zichtbare dakconstructie.

In de linker vleugel bevinden zich de 2e en 3e slaapkamer met inloop garderobes en ensuite badkamers, 2 toiletten, de wasruimte en de berging. Details:

 • Ruime 2e slaapkamer met zicht op de binnenplaats via openslaande deuren.
 • Inloopkast.
 • Luxe ensuite badkamer met dubbele wastafel en dubbele inloop-regendouche.
 • Ruime 3e slaapkamer met zicht op de binnenplaats via openslaande deuren
 • Inloopkast.
 • Luxe ensuite badkamer met dubbele wastafel en dubbele inloop-regendouche. 
 • 2 seperate toiletten.
 • Wasruimte met een werkblad met spoelbak en aansluitingen voor een wasmachine en droger.
 • Ruime berging.

 

In de rechter vleugel bevinden zich de master slaapkamer met inloop garderobe en ensuite badkamer, werkkamer, kantoor en toilet. Details:

 • Royale master slaapkamer met zicht op de binnenplaats via openslaande deuren
 • Royale inloop garderobe.
 • Royale ensuite badkamer met vrijstaand ligbad voor openslaande deuren met zicht op de binnenplaats, dubbele wastafel, dubbele inloop-regendouche en toilet.
 • Werkkamer.
 • Kantoor (met toilet), zowel toegankelijk vanuit de Finca als via eigen toegangsdeur naar buiten.

 

In het middendeel bevinden zich de open keuken met royaal kookeiland, de lounge en de entree. Details:

 • Ruime entree.
 • Keukenwand van 3 meter met royaal kookeiland voorzien van alle inbouwapparatuur (koelkast, vriezer, heteluchtoven, magnetron, vaatwasser, 5-pits inductiekookplaat). Openslaande deuren naar de binnenplaats.
 • Zeer ruime lounge met openslaande deuren naar de binnenplaats.

 

Styling optie: extra's

 • De entree is voorzien van 2 meter kastruimte.
 • Het kookeiland in de keuken is voorzien van 5 krukken
 • In de master slaapkamer bevindt zich een king-size bed (180 x 200 cm), 5 meter kastruimte voor kleding, 4 meter kastruimte voor schoenen en een zitje.
 • In zowel de 2e als 3e slaapkamer bevinden zich een queen-size bed (160 x 200 cm) en 2,5 meter kastruimte.
 • In de wasruimte bevinden zich een wasmachine, droger en een kast voor linnengoed.
 • In de woonkamer is gekozen voor een royale opzet met twee comfortabele 3-zitsbanken, 2 kasten en een TV. Bij de indeling is gekozen voor symmetrie om zo rust in het geheel te brengen.
 • In het kantoor bevinden zich een bureau met bureaustoel en 2 kasten.
 • Op de binnenplaats bevinden zich een buitenkeuken met barbecue, een eettafel met 12 stoelen, 2 royale loungebanken en 4 ligbedden.

 

Turn-key optie: extra's

 • de keuken is uitgerust met luxe koffieapparaat, waterkoker en alle benodigde glaswerk, serviesgoed, bestek, keukengerei, messenset, ovenschalen, snijplanken, vershoudbakjes, stoffer en blik, een pedaalemmer, handdoeken en theedoeken.
 • de toiletten zijn uitgerust met gastendoekjes, toiletrol houders, toiletborstels en pedaalemmers.
 • de badkamers zijns uitgerust met badhanddoeken, gastendoekjes en pedaalemmers.
 • de slaapkamers zijn uitgerust met een dubbele set beddengoed

 

De binnenplaats is alleen toegankelijk vanuit de Finca. Aan de voorkant van de Finca kunnen maximaal 6 parkeerplaatsen gerealiseerd worden..

totale oppervlakte Finca 294.50 m2 incl. binnenplaats

 

perceeloppervlakte           20.50 x 19.00 mtr / 389.5 m2
zwembad                         5.00 x 4.00 mtr / 20 m2


 

 

Contact: info@truerebel.nl