Samenwerkingen

vakmensen - opdrachtgevers - netwerk


Pestman Loodgieters

Ton Pestman

 

Relevante diensten:

  • complete badkamerrenovaties (geen stucwerk)
  • cv installatie en onderhoud
  • woningrenovaties
  • verbouwingen

Locatie: Purmerend

Ervaring: ruim 30 jaar waarvan zo'n 10 jaar als ZZP-er

 

Recensie door True Rebel: Ton is een gedreven en getalenteerd vakman die kwaliteit wil leveren, actief meedenkt en oplossingen aandraagt. Onze gezamenlijke projecten verlopen altijd soepel waardoor ontwerp en uitvoering optimaal samenkomen. Ton is verantwoordelijk voor veel van onze kennis van de uitvoerende kant.


Van der Helm Makelaars

Marc van der Helm

 

Locatie: Hilversum

 

Recensie door True Rebel: Marc is behalve makelaar ook actief op het gebied van projectontwikkeling. Nadat mijn ontwerpen hem bij toeval onder ogen kwamen heeft hij het aangedurfd mij het ontwerp te laten maken voor een groot verbouwingsproject. Marc heeft een passie voor (ver)bouwen en wordt gedreven door de behoefte om kwaliteit neer te zetten. Onze klik komt voort uit onze drang naar het praktische, waarbij comfort niet uit het oog verloren wordt. We versterken elkaar met onze individuele kennis en visie waardoor het eindproduct aan alle kanten klopt.


Pietersz Projectontwikkeling Curacao

 

 

Ontwikkelaar van onder andere:

  • (vakantie)woningen
  • vakantieresort

Recensie door True Rebel: Pietersz Projectontwikkeling heeft me benaderd voor een aantal nieuw te bouwen objecten op Curacao. Het bundelen van onze inzichten blijkt geweldige dingen op te leveren, waarbij we elkaar perfect aanvullen. Onze maatschappelijke betrokkenheid en idealisme brengen veel inspiratie en energie. Deze nieuwe samenwerking belooft veel grote en fantastische dingen voor de toekomst!


 

 

Contact: info@truerebel.nl